Van alles en nog wat...
Door: Annet
11 November 2005 | Spanje, Barcelona
Voor de rest ga ik bijna elk weekend uit, of in ieder geval spreken we af met veel au-pairs en kletsen en gaan dingen bekijken! Erg leuk! Ik moet zeggen dat ik Barcelona niet erg duur vind, niet qua producten, de meeste dingen zijn duurder in Nederland. Er is echter 1 ding wat aanzienlijk duurder is: uitgaan. Ik was erg verwend met de Kar: als je hier niet hoeft te betalen voor een club, betaal in de club voor een biertje minstens €5, belachelijk. Ja je gaat dus geen rondjes geven.
Met de familie en mij gaat het erg goed; zoms zijn er wel eens wat strubbelingen maar, nog steeds, vergeleken met andere gezinnen is het niets en is het meer mijn eigen strijd dan dat het aan hun ligt. Met Julia gaat het ook goed, we leren elkaar beter kennen en 'waarderen'. We hebben voor Halloween een grap uitgehaald voor de vader, dat was erg gaaf: we hadden het huis versierd met spinnerag, spinnen, een pompoen (met eng gezicht), alle lichten uit en kaarsjes op tafel. We hadden enge muzek gedownload speciaal voor Halloween. Julia had haar vader gebeld en gevraagd hoe laat hij thuis zou komen, hij over 10 minuutjes. Uiteindelijk hebben Julia en ik een half uur in het donker gezeten, luisterend naar enge muziek, waar we allebei bang van werden, dat was erg grappig en een geslaagde actie!
Oja volgens mij had ik jullie nog niet vertelt dat er ongeveer 6 Hello Kitty winkels zijn in Barcelona (ik noem het hier hola kitty)! Ok dat is ook niet te betalen (een mok kost €20) maar wel erg gaaf, ik was samen met Gaëlle toen ik de eerste zag en ze kon niet stoppen met lachen want bij alles wat ik zag, riep ik weer 'oh kijk nou, wat schattig'. Ik heb een klein notitieblokje gekocht!
Ik laat snel weer wat van me horen!
Kus
ps
Volgens mij had ik als verteld dat als het hier regent, dingen niet meer functioneren, ik heb me er deze week weer over verbaasd: het verkeer loopt vast, stoplichten doen het niet meer (of andersom haha), de grond kan het water niet aan omdat het zo droog is, straten lopen meteen helemaal vol met water, internet doet het even niet meer etc. Raar voor mij maar erg grappig om te aanschouwen. Ik heb nog veel meer te vertellen, maar dat komt de volgende keer!
11 November 2005 - 11:40
Eleanora:
Leuk om je berichtje weer te lezen! Ben blij dat je het zo goed getroffen hebt. Dankjewel voor je kaartje voor renske en mij.Heel veel liefs! -
11 November 2005 - 14:06
Heleen:
Hello kitty Annet! Vuitton moest dat zijn, en ja, ik kan me goed voorstellen dat al die rijkdom je wel aan het denken zet. Maar gelukkig hoeven we je in december dus nog niet mee te nemen naar de P.C. Hooft (nu weet ik weer niet hoe je dat schrijft, haha!) ;-) ! Hier begint de herfst nu echt lekker door te breken, 12 graden, regen en wind... Van mij mag het wel weer zomer worden, al kijk ik ook wel een beetje uit naar Sinterklaas (heb ik vorig jaar natuurlijk gemist) en kerst en Oudjaar. En dan zien we elkaar ook al weer! De tijd vliegt echt, heb jij dat ook? Sterkte met de regen, en tot de volgende digitale keer! xxx Heleen -
13 November 2005 - 20:29
Anneke:
Hoi Annet
Even eenklein berichtje van mij,leuk om je ervaringen te lezen.
Ik heb begrepen dat je met de feestdagen in nederland komt?
Op het nieuws vandaag hoorden we dat er sneeuw lag in Spanje,en dat het maar een dagje ligt omdat het zo snel weer smelt.
Ik wens je nog een leuke tijd in Barcelona.
Nog van harte he'met je broers verjaardag.
Een nieuw bericht zal ik weer met plezier lezen.
Hartelijke groeten ook van Dick natuurlijk doei
Anneke -
19 November 2005 - 11:41
Marleen:
Hi Annet,
Vind het erg leuk om je berichtjes te lezen. Vanochtend sprak ik je moeder nog even in de winkel en we hadden het natuurlijk ook even over jou. Maar ik dacht stuur je even een berichtje met nieuws maar misschien dat je het ook al weet. Annelies is zwanger en als alles goed gaat dan krijgen ze de baby halverwege mei. Ze gaan ook trouwen 2 februari. Leuk he. Voor de rest heb ik niet zo heel veel nieuws. groetjes -
25 November 2005 - 21:34
Opa Pol:
Hoi Annet, lieve schat,
We zijn momenteel op verjaardag bij Rick, aan de Rozenstraat. André typt een stukkie zodat ik even mee kan kijken. Het is onvoorstelbaar dat dit allemaal mogelijk is.
Annet de groetjes en tot de Kerstdagen.
Ook de groeten van Oma.
En een dikke kus. -
08 December 2005 - 07:51
Anneke:
Hoi Annet
Van harte gefeliciteerd met moeders verjaardag.
Straks ga ik bij haar op bezoek.
Foto's heb ik even bekeken leuk hoor,die gebouwen prachtig.Leuk hoor met sinterklaas en zwarte piet op de foto!
Dat jij naar Nederland komt,gaat al gauw gebeuren toch?
Hartelijke groeten.
Anneke.