Nederlands praten
Door: Annet
29 November 2005 | Spanje, Barcelona
De komende week gaat de familie naar Zweden op vakantie, ik ga maandag (Sinterklaas) naar Bar Amsterdam om het te vieren (Sinterklaas) en dinsdag ga ik naar The Black Eyed Pies. Voor de rest ga ik samen met andere mensen uitstapjes maken naar andere steden, al met al een drukke en voor mij ook een beetje een vakantie week. Ik ga veel foto´s maken zodat ik het jullie kan laten zien! Ik heb erg veel zin om met een paar weken weer naar huis te gaan en iedereen weer te zien! Ik hoop, ondanks de drukte, wat van jullie te horen!
Kus
30 November 2005 - 07:39
Anneke:
Hoi Annet
Hier weer even een klein berichtje van ons uit Hoogeveen.Met veel plezier lees ik jou berichtjes uit Barcelona.
Je hebt het goed naar de zin he'.
Leuk hoor en wat maak je leuke uitstapjes,en je zult het spaans wel snel onder de knie krijgen.
We hopen je met de feestdagen ook even te ontmoeten.
Hoe heb jij,je haar laten knippen?
'k ben wel benieuwd hoor!
Hartelijke groeten ook van Dick,doei Anneke -
30 November 2005 - 08:06
Heleen:
Hai lieverd, leuk die zwarte achtergrond, al die lichtjes met de feestdagen. Het is net metropool Groningen, haha! Hier begint inderdaad de decemberdrukte (ik heb nu al amper een vrije dag meer in die maand!) en ja, ik moet mijn surprise ook nog maken. Verder is het hier behoorlijk koud aan het worden, vorige week was het (behalve in Noord Nederland) drama: heel veel sneeuw, daken die op instorten stonden en scholen die dichtbleven, verkeerschaos... En het is nog maar november... Hoe is het weer bij jullie? Verder hier niet veel nieuws, ben druk aan het solliciteren, en als ik wat leuks vind, dan hoor je het wel. Heel veel plezier wederom, en een fijne Sinterklaas! xxx -
30 November 2005 - 08:31
Lisanne:
Lieve Annet, wat leuk om weer een berichtje van je te lezen! En een hele nieuwe achtergrond, mooi hoor die kerstsfeer. Ben nu wel erg nieuwschierig naar je haar, maak je daar ook even een foto van?? Wil je mij je adres even mailen en ook je adres waar je tijdens jou kerstvakantie bent? Ik wil je nl even mn nieuwe adres sturen, op een kaartje is wel zo leuk.
Lieverd hele fijne dagen, succes met studeren en tot snel!
Kus Lisanne -
30 November 2005 - 08:46
Cees:
Annet,
zoals je wel merkt, zijn we hier erg hard aan het werk. Voor een zonnig spaans berichtje hebben wij hier altijd wel even tijd.
groet'n uut Grunnnnnnnnn/ sapp'meer -
01 December 2005 - 20:39
Emmelien:
Dag lieve Annet, erg leuk om te lezen dat het zo goed met je gaat! En lekker dat je de komende week ook een beetje vakantie hebt en zelfs Sinterklaas kan vieren! Veel plezier, liefs Emmelien. -
03 December 2005 - 10:31
Annelies:
Haai lieverd! Sinterklaas vieren in hartje Barcelona!!! Dat móet wel gaaf worden! Gaan er mensen met je mee of waag je die stap in je eentje?
Ik heb heel veel zin om je weer te zien! Verheug me er heel erg op. Genietze daar! Dikke kus van Lies. -
03 December 2005 - 23:26
Wietske:
The Black Eyed Pies? Nooit van gehoord. The Black Eyed Peas ken ik dan weer wel. Die zijn erg leuk. Ben ooit naar een concert geweest. Was een groot feest. Hahaha (flauw, ik weet het). Veel plezier, lieverd! -
04 December 2005 - 11:54
Jan:
Hee Annet, dat klinkt goed allemaal joh! Niet te veel wilde feesten organiseren als de familie weg is he! Veel plezier met sinterklaas & concert. Dikke kus, Jan -
07 December 2005 - 17:20
Karin:
Hé Annet, erg leuk om zo te lezen wat voor leuke dingen je allemaal onderneemt. Ik moet zeggen dat ik lang niet op de site had gekeken, maar 'k vind het erg leuk!! Ik wens je heel veel plezier en heel veel groeten uit Onstwedde -
08 December 2005 - 21:12
André:
Hoi lieve Annet,
'k Ben blij weer iets van je te horen en vooral dat het goed gaat.
Prachtige foto's.
Ik heb je SMS ontvangen, maar door omstandigheden nog niet gereageerd.
Sinterklaasfeest bij opa en oma was als vanouds, bere gezellig, jammer dat je er niet bij was. Komt volgend jaar wel weer goed.
Ga lekker veel dingen bekijken en maak een hoop foto's.
We Skypen.
Lieve Groet,
Daddy -
13 December 2005 - 12:28
Renske:
Hola Annet! Que tal?
Het is alweer even geleden dat we contact gehad hebben maar zo te lezen gaat alles nog steeds super! Met mij gaat ook alles nog steeds heel goed, druk met van alles, je begrijpt het wel! Mensen denken dat je als au pair een luizenleventje hebt maar je hebt altijd het gevoel dat je tijd tekort hebt! Ik ben benieuwd naar jullie sinterklaasavond in Bar Amsterdam! En wanneer vlieg je precies naar huis? Misschien is het leuk om nog eens af te spreken voor die tijd, om onze 3/4 maanden in Spanje te evalueren en alles meer! Ik vlieg 23dec, 's middags naar Amsterdam! Heb er echt ontzettend veel zin in, jij vast ook?! Heb je al je kerstcadeautjes al ingeslagen? Wat een tour he!? Ik hoop tot snel, en anders Feliz Navidad y un ano nuevo superguay!! Saludos Renske
PS Wat vind je van de kerstversiering rondom de Ramblas? Daar krijg je pas een kerstgevoel van he! -
15 December 2005 - 20:37
Liset:
hai wijffie!
ik denk ik zet er dit jaar ook nog even een berichtje bij, leuk die foto's van Girona! en leuk om foto's van mezelf te zien op je site!!! haha, voor degene die geinteresseerd zijn, o.a. de 5e foto, in het midden! je haar ziet er prima uit en we gaan er zaterdag even een super avondje van maken bij het Au Pair Kerst-diner! zie je zaterdag lieverd, kus liset -
05 Januari 2006 - 07:49
Heleen:
Hey lieverd! Bedankt voor je mailtje. Ik vond het ook supergezellig en hoop dat ik je binnenkort meer kan vertellen over een eventueel bezoekje. Ik wil je in ieder geval een geweldige voortzetting van je Barça-jaar wensen, en hoop je gauw weer te zien. Succes, dikke kus, Heleen