vier seizoenen in één week - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van annetpol - WaarBenJij.nu vier seizoenen in één week - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van annetpol - WaarBenJij.nu

vier seizoenen in één week

Door: Annet

Blijf op de hoogte en volg

27 Februari 2006 | Spanje, Barcelona

Lieve mensen, het heeft even een tijdje geduurd maar hier een berichtje van mij! Het gaat heel erg goed met me! Ik heb het heel erg naar mijn zin! Ik ben begonnen met gitaarlessen en ik vind het super! De gitaarleraar is erg geduldig en sympathiek en we kletsen vaak meer dan dat we spelen! Erg gaaf! Voor de rest heb ik nieuwe mensen ontmoet en andere bekenden beter leren kennen, zoals mijn portugese vrienden (Pedro en Joana). Ik heb ze vorig jaar bij een concert van Deus ontmoet en na de kerst zien we elkaar minstens 1 keer per week en dat voelt net als thuis! Voor de rest ga ik veel met Lisette (nld), Daniela (duitse) en Sabrina (spaanse) om! Erg lieve meiden! (Helaas is Kirsten terug naar Nld gegaan!)
Het weer is hier op het moment een beetje vreemd: de ene dag is de temperatuur rondt het vriespunt en de andere dag is er een strak blauwe lucht en schijnt de zon volop, de dag er na is het warm en regent het. Dit was dus wat de moeder bedoelde met dat het weer af en toe raar kan zijn! Met de familie gaat het overigens goed! Soms heb ik er wel eens genoeg van maar dat is, denk ik, ook normaal. Na de kerst lijkt het wel alsof de tijd voorbij vliegt! Ongeloofelijk! Het lijkt ook alsof naar de kerst mijn blonde haar en blauwe ogen meer zijn begonnen op te vallen! Mensen (mannen) komen op straat naar mij toe om te vertellen dat mijn ogen zijn zoals de hemel! Ik vind het erg grappig en voel me gevleid! Het heeft de meeste tijd alleen voordelen, het nadeel is dat je ook meer opvalt en ik moet oppassen dat ik door sommige wijken ´s avonds niet alleen loop (en dat doe ik dus ook niet!!). Afgelopen weekend was het carnaval in Sitges! Ik heb samen met Lisette de hele dag door Sitges rondgelopen en lekker gekletst (en genoten van het super mooie weer!)! En ´s avonds zijn we uitgeweest met de Portugesen en hun vrienden! Het was de eerste keer voor mij (Carnaval) en ik heb mijn ogen uitgekeken: het was erg speciaal om te zien dat mensen er zoveel tijd en geld in hadden gestoken (in de kostuums/verkleden).
Binnenkort komen mijn ouders langs; ik heb daar erg veel zin in!!! En ik hoop dat ze gevolgd zullen worden door meer mensen!
Kusjes

• 01 Maart 2006 - 13:33

Corry:

Lieve Anett.
    Ik heb je leuke verhaal gelezen en ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt.Ik geloof dat het weer over het algemeen het zelfde is, hier is het ook koud en vrost en de volgende dag is er een koude wind en dan weer zonnig, daarom denk ik dat er zoveel mensen ziek zijn en het blijft zolang bij je hangen.
    Hier is alles goed met ons
    Tomothy is het weekend thuis geweest en dat is ook gezellig, hij doet het goed in Charlotte, N.C. Verder zal ik zelf blij zijn als het weer een beetje warme word zodat ik wat in de tuin kan gaan doen,voorbereidingen voor de zomer, je weet wel.
    Anett, ik wens je nog het allerbeste en geniet er maar van, houd je taai.
    Leuk voor je dat je ouders komen? Heel veel plezier met ze. Ik zal maar zeggen tot hoors en veel liefs. A BIG HUGGG,
    Corry.

• 03 Maart 2006 - 11:51

Heleen:

Hai lieffie! Wat een geweldige foto's, vooral al die mannen, fantastisch dat je dat ook mag meemaken. Blij te horen dat het nog steeds zo goed met je gaat. Geen spijt dat je dat hebt doorgezet, hè? ;-) Mark begint op 1/4 bij de Rabobank in Leeuwarden als hypotheekadviseur, maar ik heb toch even wat Barça-info van het internet geplukt.. Ik hou je op de hoogte van de eventuele vakantieplannen, maar het blijft lastig. Ik mag nog tot 1/4 bij Interpolis blijven, maar daarna is het nog onduidelijk wat er gaat gebeuren (reorganisatie i.v.m. fusie met Achmea levert ook niet echt veel duidelijkheid op). Je hoort nog van me, dikke kus en succes met gitaarspelen (heb je al onder een balkon gezongen? :-))! xxx Heleen

• 03 Maart 2006 - 17:36

Kirsten:

Hey allerliefste Annet,

Ik ben blij om te horen dat alles nog steeds goed gaat daar!! Met mij gaat ook weer alles goed! Ik ben nu in Oostenrijk aan het werk als skilerares. Echt super tof!! Ik ga je mailen.

Muchos besos Kirsten