Even een kort berichtje!
Door: Annet
26 Oktober 2005 | Spanje, Barcelona
Even een kort berichtje van mij! Ik hoop dat alles goed gaat met iedereen. Het leven begint ‘normaal’ te worden en de sleur komt er af en toe in: elke ochtend gaat om 7.35 de wekker en om 9.31 neem ik de metro naar school. De dagen zijn te kort: er is te weinig tijd om alles uit te zoeken, in één keer dan. Ik zou nog vertellen wat hier het dagschema qua eten is: om 7.40 ontbijten we, om ongeveer 13.30 lunch ik (de Spanjaarden meestal wat later en ze eten dan warm, ik eet een broodje of fruit), om 17.30 zijn Julia en ik thuis gekomen van school en eten we een ‘merienda’, dat is een tussendoortje (koekjes etc). En we eten meestal om 21.00. Gelukkig is het niet zo laat als bij Sergi (23.00), dat schijnt ook niet helemaal normaal te zijn. Hier is het niet zo extreem. Oja, Niemand houdt hier ‘siesta’: ze werken meestal van 9 tot 20.00, met een lange lunchpauze tussendoor. De kinderen gaan naar school van 08.00-17.00 en al vanaf 3 jaar!!! Het is zo schattig om die kleine ukkies in uniform te zien met rugtassen op die net zo groot zijn als zichzelf. Er blijft voor Julia en mij weinig tijd over om leuke dingen te doen na school, dat is wel jammer. Dit weekend heb ik de andere au-pair meiden weer gezien, dat was erg leuk, we hebben weer wat dingen bekeken en zijn lekker uit eten geweest. Ik was ook voor het eerst alleen dit weekend en dat was heerlijk! De familie is nog steeds super, maar soms moet ik even alleen zijn!
Met het spaans praten gaat het beter! Gisteren vroegen er weer 2 mensen aan mij de weg en nu wist ik ze te vertellen waar ze naar toe moesten (het was ook wel makkelijk eerlijk gezegd)!
Bedankt voor de kaartjes! Superlief, het is echt hartstikke gaaf om hier post van thuis te ontvangen!
26 Oktober 2005 - 13:50
Hilda & Gerit Van Dam:
Hoi lieve Annet,
Wat fijn dat je het zo goed hebt getroffen met je familie en zij met jou! Leuk steeds je berichtjes te lezen. We wensen je alle goeds toe. tot weer een berichtje! -
28 Oktober 2005 - 08:48
`Roos Zomerdijk:
Hee meis,,
wat jammer dat je nu in eens zo ver weg bij ons bent !!. maar wat onzettend leuk dat je het zo naar je zin heb en dat je in een leuk gezin zit. maar een hoop foto's voor ons :D..> heel veel plezier nog daar!..
we chatten nog;)
Hi Wijffie, leuk dat je weer wat hebt geschreven!! We LOve You! Cath en Lente -
31 Oktober 2005 - 20:32
Bert&liel:
Hoi Annet,
Vandaag eindelijk eens je site bekeken. Ziet er heel leuk uit, ik en jaloers!!! En nog proficiat met je bul! Je oduers waren pas bij ons en we hebben genoten. Lekker bijgepraat, wandeling door Maastricht gemaakt etc. Ik hoop dat je het leuk blijft vinden in Spanje. Barcelona is toch prachtig, he!! Hou je goed, geniet ervan en tot ziens,
Liel -
04 November 2005 - 19:04
Heleen:
Hey laiverd, ff via deze weg: bedankt voor je superlieve kaartje! Ik weet niet of ik de Spaanse boodschap een beetje begrepen heb, maar Fiore is nu bij mij met Judith, dus die moet het maar even vertalen. Hier alles goed, 16 down, 12 to go, dus ik ben alweer ruim over de helft. Ben niet moe (ja, van het stappen ;-), maar dat telt niet), dus tot nu toe valt het reuze mee! Ik zie je in ieder geval in december (leuk dat je komt) en hoop echt dat ik in 2006 kan zien waar je woont nu. Heel veel plezier, ik wacht weer met mijn slaapzakje naast de computer op je volgende update! Hele dikke kus, Heleen :-) -
06 November 2005 - 18:50
Ferdi En Diny:
Hoi Annet,
Wat heb je het weer getroffen, superbofferd! We houden ons op allerlei manieren op de hoogte en volgen je overal. Geniet van die prachtige stad, van de mensen en van de "rust"? Lieve groet,
Ferdi en Diny -
07 November 2005 - 12:04
Dennis:
Hey baby, Hope you still have a great time there!
Ciao -
07 November 2005 - 15:53
Karin Bleker:
Lieve Annet,
Geweldig te lezen dat het je nog steeds zo goed bevalt! Het is geweldig om zo bij te kunnen houden hoe het met je gaat!
Veel liefs
Karin -
08 November 2005 - 20:43
Corry:
Hallo Anett.
Hoe is het met je? Zo te lezen heb je het wel goed getroffen he,nou daar ben ik blij om want het is toch altijd maar afwachten. Je weet het nooit, maar het klinkt allemaal goed, van allebei de kanten. Ik wens je het aleerbeste en veel liefs. Ik mis je op MSN???? A BIG HUG> CORRY -
10 November 2005 - 08:28
Lisanne:
Hey lieverd!
Blij dat alles goed gaat.
Mail je snel!
X